Menu
Your Cart

Pravna Formalna Obvestila

Pravne določbe 

Te spletne strani vsebujejo informacije o izdelkih in storitvah, ki jih ponuja podjetje  ORIENT SHOP IMPORT-EXPORT D.O.O.,SPODNJI SLEMEN 11C, 2352  SELNICA OB DRAVI trgovina   RiderPRO ter služijo kot elektronsko prodajno mesto podjetja – spletna trgovina.

RiderPRO ne more prevzeti odgovornosti za morebitno škodo, nastalo z uporabo informacij s teh strani v namene, ki ne sodijo v okvir njihove predvidene namembnosti. RiderPRO se obvezuje ščititi interese uporabnikov storitev in preprečevati morebitne zlorabe. RiderPRO ne more odgovarjati za zlorabe, za katere se ne da ugotoviti, da so nastale kot posledica tehnično-varnostne napake sistema spletne trgovine ali napake uslužbencev RiderPRORiderPRO vlaga razumne napore v vzdrževanje informacij na teh straneh kot ažurnih in točnih. Vendarle so zaradi dinamičnosti tržišča z računalniško in elektronsko opremo v manjšem številu možna odstopanja stvarnih podatkov in podatkov, dostopnih na spletnih straneh. RiderPRO ne odgovarja za morebitne napake na spletni strani, ki so nastale zaradi napačnih specifikacij proizvajalca. Fotografije izdelkov so samo ilustrativne narave ter ne morejo vedno in v vseh detajlih odgovarjati izdelkom, ki so stvarno dobavljivi. V kolikor potrebujete detajlnejše informacije, kontaktirajte prodajalno RiderPRO. V primeru, da naročenega artikla ni v skladišču Vas bodo uslužbenci prodaje RiderPRO kontaktirali v najkrajšem možnem času ter Vam ponudili opcijo čakanja na artikel, zamenjavo za drug odgovarjajoč artikel ali vračilo denarja v polnem znesku. Če naročeni artikel ni dobavljiv  in je bil plačan po predračunu si RiderPRO  pridržuje pravico ne izdati blaga na osnovi naročil z nepopolnimi in/ali netočnimi podatki. Z registracijo na teh spletnih straneh potrjujete, da ste v celoti seznanjeni, ter da sprejemate Pogoje uporabe storitev spletne trgovine RiderPRO. Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. V kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči je pristojno sodišče v  Mariboru. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah in napisanem besedilu.

Jamstvo privatnosti/Varnost

Mi v RiderPRO se obvezujemo, da bomo varovali privatnost in tajnost osebnih podatkov vseh naših kupcev v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS 86/2004 z dne 5. 8. 2004). Vsi uslužbenci RiderPRO-ja in poslovni partnerji so pogodbeno zavezani spoštovati načela zaščite privatnosti in tajnosti podatkov.  Zbiramo samo nujne osnovne podatke o kupcih/uporabnikih in informiramo kupce o načinu njihove uporabe. Redno dajemo kupcem možnost odločanja o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, če želijo ali pač ne, da se njihovo ime odstrani s seznama, ki se uporablja za marketinške kampanje. Osebni podatki kupcev, shranjeni v informacijskem sistemu RiderPRO, se varujejo na varnem strežniku in so dostopni samo uslužbencem RiderPRO katerim so ti podatki nujni za nudenje kvalitetnih storitev našim kupcem.  Uporaba podatkov je omejena na komunikacijo s kupci v namen opravljanja prodajnih transakcij ter obveščanja uporabnikov o novostih in ugodnostih, ki so jim dostopne preko spletne trgovine.

RiderPRO jamči, da osebni podatki uporabnikov spletne trgovine RiderPRO brez izrecne predhodne privolitve uporabnika ne bodo nikoli dani na vpogled in uporabo tretji strani. Izjema pri uporabi podatkov je možna samo s strani pooblaščenih državnih služb. Z registracijo potrjujete točnost in popolnost v obrazcu navedenih podatkov ter dajete izrecno soglasje, da lahko RiderPRO, skladno z odredbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS 86/2004 z dne 5. 8. 2004), obdeluje osebne podatke označene v obrazcu za potrebe lastnih evidenc in nudenja storitev obveščanja o novih izdelkih in storitvah.V naši spletni trgovini uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.
COOKIES
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.