Menu
Your Cart

PUCH GRAVEL B1 SRAM APEX

PUCH GRAVEL B1 SRAM APEX
New -25 %
PUCH GRAVEL B1 SRAM APEX
1,129.00€
1,500.00€
Ex Tax: 925.41€
  • Stock: In Stock
  • Model: RP1438
Products Sold: 0

Available Options

Klasično gravel kolo Puch B1 je idealno kolo za vse, ki želite združiti vsakodnevno in športno vožnjo. Lahko kolo, z nameščenimi odsevniki, z odlično opremo Sram Apex 10, mehanskimi disk zavorami Avid BB5R ter Avid BB5R, vas bo navdušilo tako na prvi vožnji kot na vseh ostalih. Klasičen športni videz, kakovostna izdelava. Kolo je primerno za vsakega, ki se po pogosto vozi po mestu, si obenem želi športne drže in pogosto zavije na stranske makedamske poti in seveda tudi hribovite.

Klasično gravel kolo Puch B1 je zmogljivo kolo, zasnovano tako za vsakodnevno vožnjo, kot za rekreativno kolesarjenje na cesti, makadamu ali po gričevnatem terenu. Je udobnejše in bolj praktično kolo od cestnega ter hitrejše od treking ali gorskega kolesa. Idealna izbira za vse terene.

Če ste ljubitelj klasičnega cestnega kolesarjenja, boste na Puchovem gravel kolesu zagotovo uživali, dodatno pa si boste lahko privoščili vožnjo po manj urejenem cestišču. Kolo je opremljeno z odlično opremo Sram Apex 10 ter zavorami Avid BB5R.

Kolo je lepega videza, primeren tako za ženske kot moške, opremljen s sprednjim in zadnjim odsevnikom ter zvončkom. Okvir kolesa je iz aluminija.

Okvir: moški

Barva: sivo-srebrna

Št. prestav: 10

Velikost: 54, 56cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
COOKIES
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.